Sas 100-11-032 Πολύπριζο Με Προστασία Υπέρτασης 6+1 Θέσεων Λευκό

Κωδικός: 100-11-032

Sas 100-11-032 Πολύπριζο Με Προστασία Υπέρτασης 6+1 Θέσεων Λευκό

19,50€


Περιγραφή προϊόντος Sas 100-11-032 Πολύπριζο Με Προστασία Υπέρτασης 6+1 Θέσεων Λευκό

Πολύπριζο 6 θέσεων +1  με ενσωματωμένο αντάπτορα υπέρτασης για προστασία των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών από τις επικίνδυνες μεταβολές του δικτύου, διακόπτη on/off και 1.5 μέτρα μήκος καλωδίου.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

Οι κεραυνοί και οι υπερτάσεις ρεύματος μποτρούν να καταστρέψουν τον μη προστατευόμενο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.Οι διακυμάνσεις τάσης μπορεί να επιρεάσουν τη λειτουργία ή και να καταστρέψουν τους σύνχρονους ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς.Ο πιο ασφαλής τρόπος προστασίας των ηλεκτρονικών συσκευών είναι με την χρήση πολύπριζων με ενσωματωμένη προστασία υπερτάσεων ώστε να εμποδίζει η διάδοση των απρόβλεπτων διαταραχών ρεύματος στην εγκατάσταση που προστατεύουν.

3 LINE PROTECTION

Τα πολύπριζα υπέρτασης της SAS διαθέτουν προστασία από τις υπερτάσεις 275J και στις 3 φάσεις του δικτύου επιτρέποντας στις υπερτάσεις να ακολουθήσουν τη διαδρομή προς τη γείωση της εγκατάστασης και όχι προς τις συσκευές που θέλουμε να προστατεύσουμε.

SURGE INDICATOR

Ηενεικτική λυχνία Led των πολύπριζων με προστασία υπέρτασης SAS δείχνει ότι οι συνδεδεμένες ηλεκτρονικές συσκευές προστατεύονται από ξαφνικές υπερτάσεις.Η ένδειξη ανάβει για να δείξει ότι η προστασία από υπερτάσεις λειτουργεί και μπορεί να απορροφήσει τις επιβλαβείς υπερτάσεις ισχύος.

RESPONSE TIME <1ns

Ο χρόνος απ'οκρισης μετρά πόσο χρόνο χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί η προστασία υπέρτασης από τη στιγμή που θα ανιχνευθεί υπέρταση στο ηλεκτροφόρο καλώδιο.Τα πολύπριζα με προστασία υπέρτασης της SAS έχουν χρόνο απόκρισης 1 Nanosecond για να παρέχουν την ταχυτερη και μέγιστη προστασία πριν φτάσει η υπέρταση στις συνδεδεμένες συσκευές μας.

POWER SWITCH

Ο διακόπτης on/off στα πολύπριζα υπέρτασης παρέχει οτν έλενχο της τροφοδοσίας σε όλες τις διαθέσιμες πρίζες.

SAFE FOR CHILDREN

Τα πολύπριζα με προστασία υπέρτασης της SAS κατασκεύαζονται με ροστατευτικά ασφαλείας πριζών ώστε τα παιδιάσας να είναι ασφαλή αποτρέποντας την απευθείας επαφή του με τις πρίζες όταν αυτές δεν χρησιμοποιούνται.


Χαρακτηριστικά προϊόντος

Προϊόν Sas 100-11-032 Πολύπριζο Με Προστασία Υπέρτασης 6+1 Θέσεων Λευκό
Κωδικός 100-11-032
Κατασκευαστής Sas
19.5