Saratoga Bitumi Σπρέι Μονωτικό Σφράγισης Διαρροών Μαύρο 500ml

Κωδικός: 54144001

Saratoga Bitumi Σπρέι Μονωτικό Σφράγισης Διαρροών Μαύρο 500ml

10,00€


Περιγραφή προϊόντος Saratoga Bitumi Σπρέι Μονωτικό Σφράγισης Διαρροών Μαύρο 500ml

Το σπρέι Saratoga BITUMÌ αδιαβροχοποιεί, σφραγίζει, γεμίζει, βάζει, βάζει, καλύπτει και προστατεύει.

Δημιουργεί μία μεμβράνη ψεκασμού ελαστομερούς ιδανικής στεγανοποίησης σε: στέγες, πλάκες από ίνες τσιμέντου, βεράντες, πλακάκια οροφής, βότσαλα, κανάλια υδρορροών, καμινάδες, φεγγίτες, δεξαμενές συλλογής νερού, τοίχους, υπερχειλιστές, ρωγμές σε τοίχους, αεραγωγούς, κουφώματα, για βάψιμο και προστασία ζαρντινιέρων, βρύσες, βάζα, προστασία επιφανειών.

Ιδανικό για όλες τις επιφάνειες, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για: ξύλο, μεταλλικά φύλλα, αλουμίνιο, χάλυβα, σκυρόδεμα και πίσσα,κολλάει και προστατεύει χωρίς να χρειάζεται επέμβαση με πινέλο ή ρολό,εκτός από PE, PP και PTFE.

Επιτρέπει την ενθυλάκωση και ενοποίηση κατεστραμμένων επιφανειών στεγών από σκυρόδεμα, τη στερέωση, την κάλυψη, τους κατεστραμμένους ή μη κολλημένους μανδύες και τις θήκες, την απόφραξη οπών ακόμη και μόνιμα.

Καλύπτει και προστατεύει τις επιφάνειες χωρίς να τις καταστρέφει.

Έχει μακροχρόνια προστατευτική δράση, εάν χρησιμοποιείται περιοδικά τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο (και σε κάθε περίπτωση μόλις δείτε ότι η επιφάνεια αρχίζει να υποβαθμίζεται), η προστατευτική του ισχύς αυξάνεται.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Βεβαιωθείτε ότι οι προς επεξεργασία επιφάνειες είναι καθαρές, στεγνές και απολιπασμένες. Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν τη χρήση.Καλύψτε τις περιοχές που πρέπει να προστατεύονται με κολλητική ταινία.Ψεκάστε ομοιόμορφα στα προς επεξεργασία μέρη και στις διπλανές επιφάνειες ψεκάστε από απόσταση περίπου 20-30 cm.Για να γεμίσετε και να αδιαβροχοποιήσετε περιοχές με μεγάλα κενά, προχωρήστε με διαδοχικές στρώσεις (μετά από μερικές ώρες, όπως υποδεικνύεται στο κουτί, ώστε η προηγούμενη στρώση να στεγνώσει τελείως), μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο καλυπτικό περίβλημα, το οποίο τα κενά μεταξύ των διαφόρων υλικά.

Εάν τα κενά είναι πολύ μεγάλα (>0,5 cm), γεμίστε την κοιλότητα με ένα υλικό όπως κορδόνι, ύφασμα, χαρτί ή χαρτόνι πριν προχωρήσετε. Σε οποιαδήποτε επιφάνεια, εφαρμόστε τουλάχιστον 2 στρώσεις προϊόντος. Για να επιτρέψετε την επαναχρησιμοποίηση του κυλίνδρου, μόλις τον χρησιμοποιήσετε, γυρίστε τον ανάποδα και πιέστε ελαφρά το ακροφύσιο για να τον καθαρίσετε.

Θερμοκρασία εφαρμογής +5° / +40°C.

Χρόνος στεγνώματος: 10-20 λεπτά στην αφή ανάλογα με την υγρασία και τη θερμοκρασία, 2-8 ώρες σε βάθος (στεγνό εντελώς).

Επαναβάφεται μετά από πλήρες στέγνωμα.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ:Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση:μπορείνα εκραγεί εάν θερμανθεί.Μακριά από θερμότητα/σπινθήρες/γυμνές φλόγες/θερμές επιφάνειες και άλλες πηγές ανάφλεξης.-Μην καπνίζετε.Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή άλληπηγή ανάφλεξης.Περιέκτης υπό πίεση.Ν μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά την χρήση.Αποφεύγετε να αναπνέετε εκνεφώματα.Να χρησιμοποιήτε μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο.Ο σχηματισμός εκρηκτικών μειγμάτων είναι δυνατός σε περιβάλλοντα που δεν αερίζεται επαρκώς.Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο.Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή,να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προιόντος ή την ετικέτα.Φυλάσσεται κλειδωμένο.Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες.Ναμην εκτίθεται σεθερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C/122F.Απορρίψτε το περιεχόμενο και τοδοχείο σε εξουσιοδοτημένα κέντρα συλλογής.Μακριά από παιδιά.Περιέχει: acetone,hbutyl acetate,ethyl acetate.ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΛ.2107793777.


Χαρακτηριστικά προϊόντος

Προϊόν Saratoga Bitumi Σπρέι Μονωτικό Σφράγισης Διαρροών Μαύρο 500ml
Κωδικός 54144001
Κατασκευαστής Saratoga

Video προϊόντος


Σχετικά αρχεία

10