Gorilla Super Glue Gel 15gr

Κωδικός: 001636

Gorilla Super Glue Gel 15gr

10,00€


Περιγραφή προϊόντος Gorilla Super Glue Gel 15gr

Η Gorilla Super Glue Gel είναι ένας εύχρηστος, παχύτερος και πιο ελεγχόμενος τύπος για πολλές επιφάνειες και κάθετες εφαρμογές.

Αναπτύχθηκε για μακροχρόνιες επισκευές σε μια στιγμή, η καθαρή κόλλα στεγνώνει σε 10-45 δευτερόλεπτα.

Αυτή η πηκτή υψηλής κόλλας είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απορροφά τις σταγόνες και τις επιπτώσεις.

Η εξαιρετική κόλλα, που επίσης αναφέρεται ως κόλλα κυανοακρυλικού, ή κόλλα CA, λειτουργεί σε διάφορα υλικά, όπως πλαστικό (δεν συνιστάται για χρήση σε πλαστικά ή παρόμοια υλικά από πολυαιθυλένιο ή πολυπροπυλένιο),μέταλλο, πέτρα, κεραμικό, χαρτί, καουτσούκ και πολλά άλλα.

Εκτός από τη φόρμουλα υψηλής απόδοσης, έχουμε προσθέσει ένα καπάκι αντι-ξεφλουδίσματος με μεταλλική καρφίτσα στο εσωτερικό για να εξασφαλίσουμε μια αεροστεγή σφράγιση για μέγιστη επαναχρησιμοποίηση.

Είναι Gorilla σκληρή, κάθε φορά.

Ο καθορισμένος χρόνος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ποσότητα κόλλας και τον τύπο της επιφανειακής συγκόλλησης. Η υπερβολική κόλλα μπορεί να προκαλέσει καθυστερημένη ή αποτυχημένη σύνδεση.

Πιέστε τις δύο επιφάνειες μαζί για περίπου 10-45 δευτερόλεπτα. Σημειώστε ότι τα κενά και οι ανώμαλες επιφάνειες μπορεί να προκαλέσουν καθυστερημένη συγκόλληση.Δεν απαιτείται σφιγκτήρας.

Για να αφαιρέσετε την Κόλλα Γκόρilla από την επιδερμίδα σας, απορροφήστε τη δεσμευμένη περιοχή σε ζεστό σαπουνόνερο. Η ακετόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του διαλύτη (το προϊόν αφαίρεσης νυχιών λειτουργεί καλά). Το κλειδί είναι να είστε υπομονετικοί και ΠΟΤΕ να μην τραβάτε την περιοχή μεταξύ τους. Κρατήστε απαλά την περιοχή σύνδεσης για να επιτρέψετε στο σαπουνόνερο ή την ακετόνη να διεισδύσει στον δεσμό. Μετά την εμβάπτιση, η κόλλα πρέπει να βγαίνει εύκολα. Λάβετε υπόψη ότι η ακετόνη μπορεί να αποβάλει το δέρμα σας από έλαια, οπότε εφαρμόστε ενυδατική κρέμα μετά την αφαίρεση.

Συσκευασία 15gr.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ  - Αποθηκεύστε σε δροσερή, ξηρή θέση. Μην το αποθηκεύετε στο ψυγείο


Χαρακτηριστικά προϊόντος

Προϊόν Gorilla Super Glue Gel 15gr
Κωδικός 001636
Κατασκευαστής Gorilla
10