Berling Acrylux Υπέρλευκο Ακρυλικό Χρώμα Λευκό 100% 3lt

Κωδικός: beraclx

Berling Acrylux Υπέρλευκο Ακρυλικό Χρώμα Λευκό 100%

19,00€


Περιγραφή προϊόντος Berling Acrylux Υπέρλευκο Ακρυλικό Χρώμα Λευκό 100% 3lt

Yπέρλευκο ακρυλικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας και καλυπτικότητας με εξαιρετικές αντοχές στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών, την υπεριώδη ακτινοβολία και την κιμωλίαση.

Χάρη στην ειδική του σύνθεση, δε δημιουργούνται σκασίματα και ρωγμές στην επιφάνεια ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος άνω των 40ºC.

Είναι υπέρλευκο και προσδίδει εξαιρετική καλυπτικότητα, υψηλή απόδοση και πολύ μεγάλη ευκολία στην εφαρμογή.

Εξαιρετική καλυπτικότητα, λευκότητα και μεγάλη αντοχή στα αλκάλια.

Απόδοση: 13m2/Lt

Αναλόγως του τρόπου βαφής και της απορροφητικότητας της επιφάνειας.

Προσοχή:ΜEΤΡΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Συμβουλευτείτε το γιατρό, σε περίπτωση δυσφορίας, μαζί με το παρόν δελτίο δεδομένων ασφαλείας.Από εισπνοή:Σε περίπτωση συμπτωμάτων, μεταφέρετε τον τραυματία στον καθαρό αέρα.Σε περίπτωση επαφής συνίσταται να καθαρίσετε την επηρεασμένη περιοχή καλά με νερό και με ουδέτερο σαπούνι.Σε περίπτωση αλλοιώσεων στο δέρμα (τσούξιμο, κοκκινίλα, φλύκταινες, φλεγμονές, φουσκάλες,…), ζητήστε ιατρική συμβουλή μαζί με το παρόν δελτίο στοιχείων ασφαλείας.Από επαφή με τα μάτια:Ξεπλύνετε με νερό μέχρι την εξάλειψη του προϊόντος.Σε περίπτωση ενοχλήσεων συμβουλευτείτε έναν γιατρό μαζί με το ΔΔΑ αυτού του προϊόντος.Με την κατάποση / αναρρόφηση:Σε περίπτωση κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων, συνίσταται το να ζητήσετε ιατρική περίθαλψη.Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-7793777


Χαρακτηριστικά προϊόντος

Προϊόν Berling Acrylux Υπέρλευκο Ακρυλικό Χρώμα Λευκό 100% 3lt
Κωδικός beraclx
Κατασκευαστής Berling

19