Άρθρα / Νέα

Στεγάνωση ταράτσας: Εφαρμογή επαλειφόμενου, ελαστομερούς, στεγανωτικού ταρατσών Acrylic Sealant PU HYBRID

Στεγάνωση ταράτσας: Εφαρμογή επαλειφόμενου, ελαστομερούς, στεγανωτικού ταρατσών Acrylic Sealant PU HYBRID

Μήπως μετά από έντονη βροχόπτωση παρατηρήσατε αντιαισθητικά σημάδια υγρασίας και μούχλας στο ταβάνι σας; Ίσως το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στις οικοδομές και τις μονοκατοικίες είναι η εμφάνιση υγρασίας από την ταράτσα, το σημείο του κτιρίου που εκτίθεται περισσότερο στις καιρικές καταπονήσεις. Τα προβλήματα αυτά είναι συχνά, είτε λόγω της παντελούς έλλειψης κάποιας στεγανωτικής στρώσης, είτε λόγω της προβληματικής στεγάνωσης που ήδη υπάρχει (εξαιτίας λανθασμένης επιλογής υλικών, κακής εφαρμογής ή ελλιπούς συντήρησης).

Η άμεση και ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος θα μας βοηθήσει να αποκαταστήσουμε τα σημεία εμφάνισης της υγρασίας, αλλά και θα αποτρέψει την περαιτέρω επέκταση του προβλήματος, απαλλάσσοντάς μας από επιπλέον φθορές, κόπο και χρήματα.

Μια απλή και σίγουρη λύση για τη στεγάνωση της ταράτσας είναι η εφαρμογή του λευκού, επαλειφόμενου, στεγανωτικού ταρατσών PU HYBRID ACRYLIC SEALANT της εταιρίας BERLING. Το PU HYBRID όχι μόνο προσφέρει απόλυτη στεγάνωση, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία  μειώνοντας έτσι σημαντικά τη θερμοκρασία της επιφάνειας της ταράτσας και κατά συνέπεια την ανάγκη χρήσης κλιματισμού το καλοκαίρι!

Ιδανικό για την απόλυτη υγρομόνωση και την στεγανοποίηση επιφανειών όπως ταράτσες, αρμοί, κτλ. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξύλινες, μεταλλικές και τσιμεντοειδείς δομικές επιφάνειες μετά από την κατάλληλη προετοιμασία τους.

 

Υψηλής ποιότητας υγρομόνωση

Υψηλή αντοχή σε λιμνάζοντα ύδατα

Ενιαίο φιλμ στεγανοποίησης χωρίς ενώσεις ή ραφές

Προστασία του Δομικού Στοιχείου

Εύκολο σε τοπική συντήρηση - Επισκευή

Μεγάλη αντοχή σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Εξαιρετική ελαστικότητα

Ιδιότητες ψυχρού υλικού