Bauer Betofix B70 Επισκευαστικό Ρητινούχο Ινοπλισμένο Τσιμεντοκονίαμα Ταχείας Σκλήρυνσης για Σκυρόδεμα.5kg

Κωδικός: 1.01.01.1070

Bauer Betofix B70 Επισκευαστικό Ρητινούχο Ινοπλισμένο Τσιμεντοκονίαμα Ταχείας Σκλήρυνσης για Σκυρόδεμα.5kg

6,00€

Για την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 5452776


Περιγραφή προϊόντος Bauer Betofix B70 Επισκευαστικό Ρητινούχο Ινοπλισμένο Τσιμεντοκονίαμα Ταχείας Σκλήρυνσης για Σκυρόδεμα.5kg

Επισκευαστικό,Ταχύπηκτο,Ρητινούχο,ινοπλισμένο Τσιμεντοκονίαμα για σκυρόδεμα.Σταθερού όγκου,με αντισταθμιζόμενη συρρίκνωση για την αποτροπή δημιουργίας ρωγμών. Υψηλής θιξοτροπίας (Πάχος εως και 60 mm/ στρώση) ταχείας πήξεως, επισκευαστικό κονίαμα, τροποποιημένο με πολυμερή ενισχυτικά για επισκευές υψηλών απαιτήσεων. Εφαρμόζεται σε επισκευές και δομητικές ενισχύσεις σε κατασκευές υψηλών απαιτήσεων σε στοιχεία σκυροδέματος, σε προκατασκευασμένα στοιχεία, σε εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένου σκυροδέματος σε γέφυρες, κτήρια, σήραγγες, τοιχία από σκυρόδεμα κλπ, σε επισκευή αποσαθρωμένων επιφανειών από σκυρόδεμα και σε γεμίσματα φωλιών, ατελειών και δημιουργία αρμών-λουκιών σε στοιχεία σκυροδέματος. Αναπτύσσει ισχυρές δυνάμεις πρόσφυσης με το υπόστρωμα σε συνδυασμό με μεγάλη ελαστικότητα, Έχει αυξημένη αντοχή σε διαδοχικούς κύκλους ψύξης – θέρμανσης. Παρέχει εξαιρετικό φινίρισμα και αύξηση της αντιδιαβρωτικής προστασίας και ελαχιστοποίηση της υδατοαπορρόφησης του σκυροδέματος. Έχει μεγάλη αντοχή στην τριβή και στα συνήθη χημικά και γρήγορη σκλήρυνση και ταχύτητα εργασιών.

Προετοιμάζεται σε δοχείο ρίχνοντας πρώτα την απαιτούμενη ποσότητα νερού και προσθέτοντας το περιεχόμενο του σάκου σταδιακά ανακατεύοντας με τη χρήση ηλεκτρικού αναδευτήρα χαμηλών στροφών, έως ότου έχουμε ένα μείγμα ομοιογενές.

Κατατάσσεται ως επισκευαστικό σκυροδέματος R4  (EN1504-3)


Χαρακτηριστικά προϊόντος

Προϊόν Bauer Betofix B70 Επισκευαστικό Ρητινούχο Ινοπλισμένο Τσιμεντοκονίαμα Ταχείας Σκλήρυνσης για Σκυρόδεμα.5kg
Κωδικός 1.01.01.1070
Κατασκευαστής Bauer

6