Εξυπηρέτηση πελατών

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τo mastoraki.gr χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω εύκολους τρόπους:

 

1. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.mastoraki.gr στο οποίο μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και λεπτομέρειες για κάθε προϊόν που σας ενδιαφέρει, να το προσθέσετε στη ηλεκτρονικό "καλάθι" σας και στη συνέχεια, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας να καταχωρήσετε την παραγγελία σας.

 

2. Καλώντας μας τηλεφωνικά στο 210-5452776 και δίνοντας μας τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρεστε καθώς και τη διεύθυνση παραλαβής στην οποία θέλετε να αποσταλούν.

 

3. Αν είστε κοντά μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε κατ' ευθείαν στo κατάστημα μας, στη διεύθυνση Κ. Βάρναλη 31, στο Αιγάλεω  από όπου μπορείτε να παραλάβετε άμεσα τα προϊόντα σας.

 

4. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν τα προϊόντα που πρόκειται να επιστραφούν είναι σφραγισμένα, δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία και είναι στην κατάσταση που παρελήφθησαν. Θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολογίου εντός 10 ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία του εκάστοτε παραστατικού. Για επιστροφές προϊόντων τα  έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.
Σε τυχόν παραλαβή από τον αγοραστή ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν οι παρακάτω όροι:

  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη στο κατάστημα  εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του και το παραστατικό αγοράς.
  • Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος,  π.χ. από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ.
  • Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αλλαγή του προϊόντος πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο service.
  • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος, το www.mastoraki.gr  μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη.
  • Τα χρώματα δεν επιστρέφονται.

Για την επίλυση διαφορών στη συναλλαγή που γίνεται μεταξύ www.mastoraki.gr  και του εκάστοτε αγοραστή αρμόδια είναι μόνο τα δικαστήρια Αθηνών και ισχύει η νομοθεσία της Ελλάδος.