Άρθρα / Νέα

Χρώμα Μεταλλικών Αποχρώσεων Acualux Titan

Χρώμα Μεταλλικών Αποχρώσεων Acualux Titan

To Χρώμα Μεταλλικών Αποχρωσεων Acualux Titan είναι σειρά χρωμάτων νερού ακρυλικής σύνθεσης που χρησιμοποιείται σε πλήθος διακοσμήσεων, DIY, χειροτεχνίες και ζωγραφική. Είναι υδατοδιάλυτο, άοσμο και εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή. Δημιουργεί ένα μεταξένιο ανθεκτικό φινίρισμα σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε εξωτερικές επιφάνειες- όπως λόγχες ροζέτες και άλλα διακοσμητικά σημεία σε κάγκελα, παραμένει αναλλοίωτο στην έκθεση στις καιρικές συνθήκες, την φθορά και το πλύσιμο. Οι αποχρώσεις αναμειγνύονται μεταξύ τους για την δημιουργία μοναδικών τόνων.

To Acualux Metalizado Titan έχει πλήθος εφαρμογών σε χώρους εκκλησιών (εσωτερικά και εξωτερικά), σε αγιογραφίες και εκκλησιαστικά είδη καθώς μεταλλικό του φινίρισμα παραμένει διαχρονικά αναλλοίωτο.   Μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε είδους επιφάνεια όπως.

Εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, πάνω σε  ξύλο, μέταλλο, μπετό, σοβά, γυψοσανίδα, πηλό, χαρτόνι, καμβά, πέτρα κλπ

Ιδανικό για βαφή μεταλλικών λεπτομερειών, ξύλινα αντικείμενα, έπιπλα, χειροτεχνίες σε σχολεία, τεχνοτροπίες και εκκλησιαστικά είδη.

Πελάτης μας ο Ζωγράφος κύριος Κοσμίδης Μιχάλης  http://zografikh.gr  φιλοτέχνησε το Άγαλμα του θεού ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στον πειραια και χρησιμοποιώντας acualux titan μας μάγεψε με το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ/

  https://www.youtube.com/watch?v=EemZOz6IPQU