Ταινία Επισκευής Διάφανη Gorilla

Κωδικός: 3044701

Ταινία Επισκευής Διάφανη 8,2μέτρα Gorilla

13,00€


Περιγραφή προϊόντος Ταινία Επισκευής Διάφανη Gorilla

CRYSTAL CLEAR GORILLA TAPE 8,2m x 48mm
Η Crystal Clear Gorilla Tape διαθέτει τη συγκολλητική δύναμη της Gorilla  σε μια εντελώς διάφανη ταινία που δεν κίτρινίζει σε εξωτερικούς χώρους.Βαρέως τύπου και αδιάβροχη για εξαιρετική ανθεκτικότητα. Αυτή η ταινία έχει φίλτρα UV για την υπεριώδη ακτινοβολία και θερμοκρασία. Κατάλληλη για έργα και επισκευές τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο σε δέρματα, πλαστικά,οθόνες,κάμπινγκ . Η Crystal Clear Gorilla Tape μπορεί να εφαρμοστεί σε υγρές επιφάνειες και επίσης λειτουργεί κάτω από το νερό.

Η Crystal Clear Gorilla Tape είναι μια ταινία αεροστεγής, κρυστάλλινη,εύκαμπτη, απίστευτα δυνατή και μπορεί να σχιστεί με το χέρι . Η Crystal Clear Gorilla Tape είναι ιδανική για χιλιάδες χρήσεις και κολλά σε σχεδόν όλα - οι χρήσεις είναι σχεδόν ατελείωτες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιδιόρθωση ομαλών επιφανειών, κολλά σε ακατέργαστες και ανομοιόμορφες επιφάνειες και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για τη σφράγιση και προστασία των επιφανειών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ Για να αποφύγετε τα δακτυλικά αποτυπώματα, καθαρίστε τα χέρια σας πριν χρησιμοποιήσετε την ταινία και κρατήστε την ταινία μόνο στην άκρη. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε την ταινία σε μια καθαρή επιφάνεια.Το μέγεθος της ταινίας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από την επιφάνεια επισκευής και να εκτείνεται σε όλες τις άκρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το επίθεμα επιφανειών θα αποκτήσει επιπλέον δύναμη με το χρόνο. Η Crystal Clear Gorilla Tape λειτουργεί καλύτερα για την επιδιόρθωση με μία μόνο στρώση. Τα φουσκωτά στις ραφές δεν διορθώνονται . 

Αποθηκεύστε σε στεγνό και δροσερό μέρος


Χαρακτηριστικά προϊόντος

Προϊόν Ταινία Επισκευής Διάφανη Gorilla
Κωδικός 3044701
Κατασκευαστής Gorilla

13